Het is zover! Ik ben zeer blij met dat waar ik de afgelopen paar maanden aan heb gewerkt. Een nieuw onderdeel en een nieuw idee dat ik aan het bedrijfje toe kan voegen. Wat het precies is? Lees snel verder ..

Als fotograaf kun je mij boeken voor een fotoshoot of voor het maken van bedrijfsfoto’s. Maar mijn fotografie gaat verder dan portretten maken of producten fotograferen. Ik ben regelmatig in de natuur aan het rondzwerven op zoek naar de mooiste elementen die erin thuis horen. Eenmaal gevonden bedenk ik een mooie compositie en daarna maak ik de foto’s.

Social media

Thuis verwerk ik deze natuurfoto’s en deel ze meestal op Instagram en Facebook. Maar nadat ik ze op social media heb geplaatst, gebeurt er eigenlijk niet zoveel meer met de foto’s. En dat vond ik zonde.

Af en toe bestel ik een eigen natuurfoto als muurdecoratie. We hebben al redelijk wat foto’s in huis hangen of staan. En toen begon het idee op te borrelen. Waarom alleen bij mij thuis?

Waarom zou alleen ik mogen genieten van de foto’s die er zijn? Ik vind het juist tof als iedereen hier van kan genieten. Het idee kreeg licht. Dus ik ging hiermee aan de slag. Uiteindelijk ben ik tot een volledig nieuwe website gekomen. Een website waar je online foto’s kunt bekijken.

Fotodecoratie.nl

Het domeinnaam is fotodecoratie.nl. Deze had ik al een aantal jaar ‘op de plank’ liggen en dit was een perfecte match voor het nieuwe platform. Via de website kun je de natuurfoto’s bekijken en bestellen op verschillende materialen als hout, plexiglas, aluminium, canvas en als textielposter.

De website is splinternieuw. Het is een webwinkel waar je muurdecoratie online kan samenstellen en afrekenen. Dat gebeurt veilig via een versleutelde verbinding. Officiële koppelingen met facturen en banken zijn gemaakt. Het enige dat nu nog mist zijn mooie reviews of bijvoorbeeld een keurmerk (maar dat zal pas met de toekomst komen). Daar werk ik uiteraard nog hard aan.

Foto’s bestellen als muurdecoratie?

Dus wil je ook een van mijn natuurfoto’s bij jou thuis aan de muur als muurdecoratie?

Surf dan snel naar fotodecoratie.nl, bekijk de foto’s en kies je favoriet. Selecteer het materiaal dat je mooi vindt en kies het gewenste formaat. Zet de bestelling in de winkelwagen en reken veilig af. Je muurdecoratie is na het afrekenen met 2-3 werkdagen bij jou thuis.

Ik wens je veel plezier met het bekijken van de foto’s.