Op 6 april 2024 was het een prachtige dag. Met een fijne temperatuur lekker de eigen tuin in fotograferen. Na een aantal foto’s van vergeet me nietjes, krokussen en lenteklokjes, kwam ik deze tulp tegen. Hier wilde ik een macrofoto van maken, maar dan anders. Door gebruik van een speciale voorzetlens (Raynox250) kan ik extreme vergrotingen maken. Ondanks dat het een extreem vergroot beeld is, kun je aan kleur, vorm en textuur toch inschatten dat het een tulp betreft.

Deze tulpenserie valt zowel los als drieluik te bestellen op vrijwel ieder materiaal en formaat naar keuze. Neem contact op voor de mogelijkheden. Hieronder heb ik nog een aantal foto’s van diezelfde dag.

Je zag hierboven de kievitsbloem, een extreme macro van een lieveheersbeestje, de hyacint en een vergroting van de hosta. Klik hier om meer natuurfoto’s van bloemen en planten te bekijken.